Uutiset‎ > ‎

Nettisivuja ja infoja

lähettänyt Timo Liimatta 10.10.2013 klo 15.49
Alustavista suunnitelmista alkaa hiljalleen tulla ihan oikeita suunnitelmia. Pelipaikka ja -aika on varmistunut. Peli pidetään Lopen Eräsavulla la 17.5.2014. Eräsavu on varattuna meille perjantai-illasta sunnuntaihin puolille päivin. Näyttäisi siltä, että pelimaksu lukittunee 25 euroon. Näyttäisi siltä, että tämän lisäksi kerätään vapaaehtoinen alkoholimaksu pelaajilta, jotka tahtovat juhlissa nauttia oikeita alkoholijuomia (5-10e). 

Tässä vaiheessa pelin FB-eventissä on 122 osallistujaa ja ehkäilijää. Lisäsimme peliin NPC-hahmoja ja nostimme kokonaishenkilömäärän 55:een. Tästä se ei varmaankaan enää nouse. Kaikki eivät kuitenkaan pääse mukaan. Se on selvää. 

Pelinjohdon avuksi on saatu haalittua neljä hahmokirjoittajaa ja pelin valmistelun aikataulutkin alkavat muodostua. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa 17.11. ja varsinainen ilmoittautumisaika on 1.-22.12. 

Nettisivuillekin on saatu merkittävästi kaikkea epäoleellista infoa. Valitettavasti ne oikeasti mielenkiintoiset asiat, maailmankuvaus ja hahmojen lyhytkuvaukset, ovat liian keskeneräisiä julkaistavaksi vielä tässä vaiheessa. Tarkoitus on kuitenkin saada ne verkkoon viimeistään 17.11., kun ennakkoilmoittautuminen aukeaa. 

Pää-GM ja webmaster Timo kuittaa ja suuntaa nukkumaan (kello 1:49)
Comments