Uutiset‎ > ‎

After game

lähettänyt Timo Liimatta 19.5.2014 klo 23.32   [ 20.5.2014 klo 8.55 päivitetty ]
Suurherttuan kevätkutsut on nyt pidetty. Väkeä oli yhteensä 53 ja peli meni ainakin pelinjohdon näkökulmasta mitä parhaimmin.

Suuri kiitos kaikille, jotka olivat mahdollistamassa peliä: hahmokirjoittajillemme (Akille, Irinalle, Johannalle ja Katalle), keittiöväelle (Heini, Teppo, Joni, Jesse, Ouva, Oona ja erityisesti NPC-pelaajat Miila, Kristiina, Tuula, Susanna ja Dino), taidenäyttelyn järjestäneelle taiteilijalle (Kata), puheiden ja esitysten pitäjille (Teppo, Jesse, Vili, Johanna, Essi, Kalle, Miro, Häkkis, Kirsi, Niku ja Janne) ja erityiskiitos upeasta sinetistä (Sami - We <3 U). Kiitos kaikille, jotka toitte pelipaikalle proppeja ja kiitos jokaiselle pelaajalle. (Kuitenkin unohdin jonkun. Loukkaantukoon! -Timon huom.)

Huhuja ja suunnitelmia tulevista SteamJazz LARP:eista alkaa kantautua korviini useammastakin suunnasta. Ehkä joku näistä pääsee unelmointia pidemmälle. Tähän varautuneena nettisivuja uusitaan niin, että jokainen tuleva SteamJazz LARP saa oman osionsa täältä sivuilta. Että mikäli kiinnostaa järjestää peli SteamJazzin settingissä, niin ei muuta kuin ota rohkeasti yhteyttä!
Comments