Uutiset

Palkkasotureita

lähettänyt Timo Liimatta 9.8.2015 klo 10.59

SteamJazz LARP: 'Punaisen lohikäärmeen palkkasoturit' pelataan lauantaina 19.9.2015 Nurmijärvellä. Se on ensimmäinen Nurmijärven seurakunnan pelikerhon järjestämä SteamJazz larppi. Kerhon pelinä se on aloittelijaystävällinen.

Syyshäät

lähettänyt Timo Liimatta 17.7.2015 klo 7.05

Oulun SteamJazz larppien jatkumo saa kolmannen pelin syksyllä 2015, kun Kingsworthissa juhlitaan Honoran ja Roycen häitä.

Illanistujaiset

lähettänyt Timo Liimatta 26.8.2014 klo 13.40

Historiassaan toinen SteamJazz LARP heräilee larppiaamujensa tuhkasta. 'Illanistujaiset' pelataan lauantaina 15.11.2014 Oulussa. Illanistujaisten pelinjohtajana toimii Johanna "Hörhiö" Verhiö. Pelin infot löytyvät osion Illanistujaiset alta.

Tätä uutista kirjoittaessa ilmoittautumisen sulkeutumiseen aikaa on 26 päivää. Sinne siis!

After game

lähettänyt Timo Liimatta 19.5.2014 klo 23.32   [ 20.5.2014 klo 8.55 päivitetty ]

Suurherttuan kevätkutsut on nyt pidetty. Väkeä oli yhteensä 53 ja peli meni ainakin pelinjohdon näkökulmasta mitä parhaimmin.

Suuri kiitos kaikille, jotka olivat mahdollistamassa peliä: hahmokirjoittajillemme (Akille, Irinalle, Johannalle ja Katalle), keittiöväelle (Heini, Teppo, Joni, Jesse, Ouva, Oona ja erityisesti NPC-pelaajat Miila, Kristiina, Tuula, Susanna ja Dino), taidenäyttelyn järjestäneelle taiteilijalle (Kata), puheiden ja esitysten pitäjille (Teppo, Jesse, Vili, Johanna, Essi, Kalle, Miro, Häkkis, Kirsi, Niku ja Janne) ja erityiskiitos upeasta sinetistä (Sami - We <3 U). Kiitos kaikille, jotka toitte pelipaikalle proppeja ja kiitos jokaiselle pelaajalle. (Kuitenkin unohdin jonkun. Loukkaantukoon! -Timon huom.)

Huhuja ja suunnitelmia tulevista SteamJazz LARP:eista alkaa kantautua korviini useammastakin suunnasta. Ehkä joku näistä pääsee unelmointia pidemmälle. Tähän varautuneena nettisivuja uusitaan niin, että jokainen tuleva SteamJazz LARP saa oman osionsa täältä sivuilta. Että mikäli kiinnostaa järjestää peli SteamJazzin settingissä, niin ei muuta kuin ota rohkeasti yhteyttä!

Hahmoja

lähettänyt Timo Liimatta 2.5.2014 klo 16.56   [ 2.5.2014 klo 18.35 päivitetty ]

Hahmojen postittaminen on venynyt lupauksestamme "ennen toukokuuta" yli kahdella päivällä. Hahmot kuitenkin laitettiin liikkeelle kivasti kaksi viikkoa ennen peliä. Ja ohhoh! Tulipas ne lähetettyä nopeasti, kun itse lähetysprosessiin päästiin. 49 postitettua hahmoa - 46 minuuttia. Ja tuohon aikaan ehdittiin vielä pitää mustikkapiirakka-tauko.

Edellisessä uutispostauksessa hehkutettu livebändimmekin ehti perua osallistumisensa. Pelinjohto on harmissaan tapahtuneesta ja varautuu hyödyntämään periviktoriaanista Spotify-kristallitekniikkaa musiikkiviihteen järjestämisessä.

Sääntöjäkin taisi päivittyä nettisivuille. Niitä voi käydä ihmettelemässä.

Niskuroivat herrasmiehet

lähettänyt Timo Liimatta 10.2.2014 klo 12.55   [ 10.2.2014 klo 12.59 päivitetty ]

Illan musiikkitarjonnasta pelissä vastaa 'Roscoe Drake ja Niskuroivat herrasmiehet'.

"Yleensä tällaisissa aatelisten juhlissa ei kuulla näin uudistuksellista musiikkia, mutta nuori suurherttua on näköjään itse päässyt vaikuttamaan illan musiikkitarjontaan. Roscoe Drake bändeineen on tunnettu Kingsworthin savuisten klubien ja kapakoiden kuninkaana. Niskuroivien Herrasmiesten musiikki on ottanut vahvasti vaikutteita Free Islandsilla syntyneestä jazzista, vapauden ja muutoksen musiikista. Bändin jäsenet ovat laulaja ja nokkamies Roscoe Draken lisäksi Damian Wraith, Marcus Griffin ja Jules Gorgon."

Niskuroivia herrasmiehiä tulee pelaamaan Desperate Love Life! He kuvailevat itseään FB:ssä seuraavasti: "Covereita lounge/jazz otteella. Soitamme musiikkia laidasta laitaan rennolla fiiliksellä, uusista radiohiteistä aina Frank Sinatran klassikoihin."

Roscoe Drake    Matti Jokihaara
Damian Wraith   Rudolf Westerholm
Marcus Griffin    Joshio Kallio
Jules Gorgon     Timo Ijäs

Pelin ingameviihteen lisäksi ilmoilla liikkuu huhu, että aftereilla olisi tiedossa myöskin pienimuotoinen keikka.

Desperate Love Life löytyy Facebookista: https://www.facebook.com/DesperateLoveLife

Ja tästä alta hieman bändikämppäsamplea siitä, että mitä on odotettavissa.

Lisäämäsi gadget ei kelpaa

Hahmojako

lähettänyt Timo Liimatta 30.12.2013 klo 14.18

Se on tehty!

Pelinjohtajien ystävyyssuhteita raastanut hahmojako on tehty. Ei ole helppoa jättää 33 pelaajaa varasijoille. Toisaalta on hienoa saada casting valmiiksi ja päästä valmistautumaan hahmokirjoitukseen, mutta toisaalta harmittaa kaikkien varalistalle jääneiden puolesta.

Lynkkausjoukkoa odotellessa...

Ilmo ohi

lähettänyt Timo Liimatta 22.12.2013 klo 14.42

Noin. Ilmoittautumisaika päättyi juuri.

Kaikille heille, joiden ilmo on kilahtanut meille asti laitetaan mailia tässä näillä minuuteilla. Mikäli mailia ei kuulu, ilmo ei ole tullut perille tai olet kirjoittanut höpöhöpön sähköpostiosoitteen.

Pelissä oli siis ilmoittautumisen alkaessa 56 hahmoa, joista neljä on buukattu bändille. Bändin ilmoittautumiset on laskettu kokonaan tämän prosessin ulkopuolelle, joten taistelu käydään 52 hahmosta, joista osa toki oli varattuja jo heti lähtöön muutamalle kutsupelaajalle (ja pelinjohdolle).

Nimettömien larppaajien killan jäsenet, SteamJazz Crew ja hahmokirjoittajat saivat kaksi viikkoa ennakkoilmoittautumisaikaa.

Ilmon loppupuolella alkoi muodostua selväksi, että uhkapelimies Stan olisi melko turha. Vaikutti siltä, että meidän pelaajakuntamme ei tulisi hyödyntämään uhkapelimiehen palveluja, joten sisällytämme uhkapelaamisen luontevasti johonkin toiseen hahmoon ja laitamme Stanin tilalle toisen hahmon.

Ilmoja tuli ilmoittautumisajan sisällä yhteensä 85 pelinjohtajien ja hahmokirjoittajien ilmot mukaanluettuna. 33 pelaajaa joutuu siis jäämään varasijalle.

Tilastointia ilmoista:
- 36 miestä, 49 naista
- Kahta lukuunottamatta ihmiset olivat valmiita saamaan kuvansa nettiin.
- 77 oli valmiita antamaan naamansa SteamJazz -roolipelin materiaaleihin.
- Alkoholimaksulle 45 sanoi kyllä, 22 ei ja 17 ei osannut sanoa.
- Selkeitä tavoitteita toivoi 65 ja vapaata juhlintaa 19.
- NPC:itä oli valmiit pelaamaan 51.
- Monet olivat valmiita tanssimaan ja selkeästi toivotuimpia hahmoja olivat palkkasoturit.


Ilmoittautumisten määrä ylitti suurimmatkin odotuksemme! Iso kiitos kaikille ilmoittautuneille ja kiinnostuneille!

Palaamme asiaan kunhan casting saadaan tehtyä, toivottavasti jo joululoman aikana.

Hahmolista linjoilla

lähettänyt Timo Liimatta 23.10.2013 klo 14.28

Ennakkoilmoittautumisen aukeamiseen on aikaa noin 25 päivää. Silti oma innostus on sen verran korkealla, että hahmolista ja maailmankuva laitettiin linjoille.

Joku pelinjohtajista lisäsi listalle hahmon nro 56 ja katto lie saavutettu.

Oikeaa asiaa ei liene enempää. Menen täpisemään Facebookkiin. Seuraavaksi infoa tullee sitten kun ilmoittautuminen tulee linjoille.

-Timo

Nettisivuja ja infoja

lähettänyt Timo Liimatta 10.10.2013 klo 15.49

Alustavista suunnitelmista alkaa hiljalleen tulla ihan oikeita suunnitelmia. Pelipaikka ja -aika on varmistunut. Peli pidetään Lopen Eräsavulla la 17.5.2014. Eräsavu on varattuna meille perjantai-illasta sunnuntaihin puolille päivin. Näyttäisi siltä, että pelimaksu lukittunee 25 euroon. Näyttäisi siltä, että tämän lisäksi kerätään vapaaehtoinen alkoholimaksu pelaajilta, jotka tahtovat juhlissa nauttia oikeita alkoholijuomia (5-10e). 

Tässä vaiheessa pelin FB-eventissä on 122 osallistujaa ja ehkäilijää. Lisäsimme peliin NPC-hahmoja ja nostimme kokonaishenkilömäärän 55:een. Tästä se ei varmaankaan enää nouse. Kaikki eivät kuitenkaan pääse mukaan. Se on selvää. 

Pelinjohdon avuksi on saatu haalittua neljä hahmokirjoittajaa ja pelin valmistelun aikataulutkin alkavat muodostua. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa 17.11. ja varsinainen ilmoittautumisaika on 1.-22.12. 

Nettisivuillekin on saatu merkittävästi kaikkea epäoleellista infoa. Valitettavasti ne oikeasti mielenkiintoiset asiat, maailmankuvaus ja hahmojen lyhytkuvaukset, ovat liian keskeneräisiä julkaistavaksi vielä tässä vaiheessa. Tarkoitus on kuitenkin saada ne verkkoon viimeistään 17.11., kun ennakkoilmoittautuminen aukeaa. 

Pää-GM ja webmaster Timo kuittaa ja suuntaa nukkumaan (kello 1:49)

1-10 of 11