Peli

"Hanseburgin 16-vuotias suurherttua Evald de Schultz järjestää kutsut ensimmäisen opiskeluvuotensa onnistuneen päättymisen johdosta. Kutsulistalla on opettajia, merkittäviä aatelisia sekä Victorasta että Hanseburgista sekä tietenkin Evaldin opiskelukavereita… ja toki kauniita naisia. Huhutaanpa pahamaineisen vastarintaliikkeenkin pyrkivän näihin kutsuihin."

SteamJazz on suomalainen testausvaiheessa oleva steampunk-indie-pöytäroolipeli. Larppi sijoittuu SteamJazzin maailmaan, Erthairiin.

‘Suurherttuan kevätkutsut’ on noin 55 pelaajan larppi, joka järjestetään 16-18.5.2014 Lopella (120km Tampereelta, 80km Helsingistä, 13km Riihimäeltä).

‘Suurherttuan kevätkutsut’ on ‘Nimettömien larppaajien killan’ peli ja peli järjestetään killan sääntöjen mukaisesti. Kun hahmojen lyhytkuvaukset ja lyhyt kuvaus maailmasta saadaan kirjoitettua, aukeaa kahden viikon mittainen ennakkoilmoittautuminen NLK:n jäsenille, SteamJazz Crew:lle ja muutamalle kutsupelaajille. Tämän jälkeen pelin ilmoittautuminen aukeaa myös muille.

Ennakkoilmoittautuminen aukeaa su 17.11. ja varsinainen ilmoittautuminen kaksi viikkoa myöhemmin 1.12. Ilmoittautumisaikaa on 22.12. asti. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Google-lomakkeella.

Pelinjohtajina toimivat: Timo & Heini Liimatta, Eetu Pykäläinen ja Laura Sirola.