Info

Pelipaikka

Peli järjestetään Lopen Eräsavulla. Eräsavu on "Launosissa sijaitseva metsästysmaja, jota vuokrataan ympäri vuoden juhliin, kokouksiin, saunailtoihin ym. Pöytäpaikkoja 100-120 hengelle." (120km Tampereelta, 80km Helsingistä, 13km Riihimäeltä) Pelipaikan osoite on Nyynäistentie 836, Launonen.


Pelin aikataulu

Pelipaikka on käytössämme perjantai-illasta sunnuntaihin puolillepäivin asti. Pelaajat ovat tervetulleita pelipaikalle jo perjantaina auttamaan paikan proppaamisessa, sosialisoimaan ja käymään läpi yksilöbriiffejä. Vasta lauantaina saapuvien pelaajien odotetaan saapuvan paikalle ajoissa (varmaankin aamupäivästä), että päästään pitämään vihoviimeiset ryhmäbriiffit, alkubriiffi ja päästään aloittamaan peli ajoissa. Peli on tarkoitus pelata lauantai-iltapäivän ja illan aikana. Illalla on tarkoitus viettää yhteistä aikaa saunoen. Sunnuntaiaamun ohjelmistossa on yhteistä pelipaikan siivoamista ja pois siirtymistä.

Perjantai
n.18      Pelipaikalle sopii saapua
            Yksilöbriiffejä, ryhmäbriiffejä, työpajoja
            Paikkojen proppailua, keittiön valmistelua
            Sauna

Lauantai
11        Kaikki ovat paikalla
13        Yhteinen alkubriiffi alkaa
14        Peli alkaa
n.22     Peli loppuu (8h), loppubrief, sauna, afterit

Sunnuntai
8.30      Herätys ja aamupalaa
9          Siivous alkaa
10.45    Pelipaikka on tyhjä
            PLD-sauna ja afterien afterit Liimatoilla Riihimäellä

Tietosuojasta

Peli kirjoitetaan pääasiassa käyttäen Google Drivea ja ilmoittautuminen hoidetaan Googlen verkkolomakkeella. Pelaajien tiedot tulevat vain pelinjohtajien tietoon ja ne hävitetään pelin jälkeen. Ilmoittautumalla peliin sitoudut siihen, että henkilötietojasi säilytetään Googlen palvelimella. Mikäli foliohattu kiristää tästä asiasta, lähetä kirje tai tule tapaamaan henkilökohtaisesti jotain pelinjohtajista.

(Muokattu 3.5.2014)